Súlyos baleset Érden

2024. június 07. 11:30

Álló teherautóba rohant egy személygépkocsi az M7-es autópályán, lesodródott az útról. árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Kiskunlacháza közelében, autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Érden.

Álló teherautóba rohant egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt az M7-es autópálya 29-es kilométerénél, Martonvásár közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a sofőrt a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: Érd HTP)

Lesodródott az útról. árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön éjjel Kiskunlacháza közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora reggeli órákban Érden, a Törökbálinti és a Folyondár utak kereszteződésében. Az ütközés következtében a személyautóba egy ember beszorult, az autóbusz egy betonoszlopot kidöntött. Az érdi hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszokat lezárták.(fotó: Érd HTP)