Balesetek Pest Vármegye útjain

2024. június 05. 09:26

A nedves úton megpördült, majd a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Biatorbágy közelében, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó az 1-es főúton, Biatorbágy közelében, egy lakóautó égett Visegrádon, a Duna-parti úton, egy személygépkocsi és egy kistehergépkocsi ütközött össze a 3-as főúton Gödöllő közelében, egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze a 405-ös főúton Nyáregyháza közelében, egy személygépkocsi az út melletti esővíz gyűjtő árokba hajtott Kistarcsán

A nedves úton megpördült, majd a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó kedden reggel Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében a gépjármű forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták az autót. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó kedden délelőtt az 1-es főúton, Biatorbágy közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járművet. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Egy lakóautó égett kedden délelőtt Visegrádon, a Duna-parti úton. A szentendrei hivatásos és visegrádi önkéntes tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését, majd eloltották a tüzet. Az oltás közben egy gázpalackot hoztak ki a tűzoltók. (Fotó: Szentendre HTP)

Egy személygépkocsi és egy kistehergépkocsi ütközött össze kedden délután a 3-as főúton Gödöllő közelében. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átvizsgálták azokat. (Fotó: Gödöllő HTP)

Egy személygépkocsi és egy kisbuszt ütközött össze kedden délután a 405-ös főúton Nyáregyháza közelében. Az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult. A monori hivatásos és a nyáregyháza önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Monor HTP)

Egy személygépkocsi az út melletti esővíz gyűjtő árokba hajtott kedden éjszaka Kistarcsán, a Mester utcában. Az autó fejtetőn állt meg. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Gödöllő HTP)