Kiskutyát mentettek Tápiószecsőn

2024. május 23. 11:23

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán Sülysápon, emésztőgödörbe esett egy kistestű kutya Tápiószecsőn, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres hétvégi ház Szentmártonkáta külterületén

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán a kora reggeli órákban Sülysápon, a Vasút utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. A gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Nagykáta HTP)

Emésztőgödörbe esett egy kistestű kutya szerdán délelőtt Tápiószecsőn, az Ady Endre utcában. A kutya önerejéből az emésztőből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A nagykátai hivatásos tűzoltók kézi erővel, sérülések nélkül az ebet a gödörből kiemelték, a gazdájának átadták. (Fotó: Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres hétvégi ház szerdán délelőtt Szentmártonkáta külterületén. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a ház már teljes egészében égett. A nagykátai hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A tűz keletkezésekor a házban nem tartózkodott senki. (Fotó: Nagykáta HTP)