Baleset az M5-ös autópályán Ócsa közelében

2024. május 15. 12:35

Két kisteherautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópályán Ócsa közelében, kisodródott, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Farmoson, a Nagykátai úton, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, a Szabadság úton, közel nyolc hektáron égett az erdő aljnövényzete Cegléd külterületén, az Ugyer dűlőknél

Két kisteherautó és egy kamion ütközött össze kedden délelőtt az M5-ös autópályán Ócsa közelében. Az ütközés következtében az egyik kisteherautó sofőrje a járműbe szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó és feszítőhenger segítségével a roncsba szorult embert kiemelték, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Ezt követően áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Dabas HTP)

Kisodródott, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi kedden délután Farmoson, a Nagykátai úton. Az autóban kettő ember utazott. Az ütközés következtében egy ember a járműből kirepült. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járművet. (Fotó: Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden este Gödöllőn, a Szabadság úton. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak. Az ütközés következtében az egyik jármű az út melletti árokba borult. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Gödöllő HTP)

Közel nyolc hektáron égett az erdő aljnövényzete Cegléd külterületén, az Ugyer dűlőknél. A ceglédi, nagykátai és a szolnoki hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz tovább terjedését, majd eloltották a lángokat.