Kisbusznak ütközött egy kamion Hévízgyörk közelében

2024. május 14. 09:48

Kisbusznak ütközött egy kamion Hévízgyörk közelében, tűz keletkezett a dunavarsányi polgármesteri hivatal mellékhelyiségében, száraz fű, gaz, vágási hulladék kapott lángra hétfőn délután Nagykátán, két személygépkocsi ütközött össze Szigetcsép közelében, nyárfaerdő aljnövényzete kapott lángra Cegléd külterületén

Autópálya leállósávjában álló kisbusznak ütközött egy kamion hétfőn délelőtt az M3-as autópálya 46-os kilométerénél, Hévízgyörk közelében. Az ütközés következtében a kamion árokba hajtott és az oldalára borult. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a kidőlt fáktól megtisztították a teherautó környezetét, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták. (Fotó: Aszód Őrs)

Tűz keletkezett a dunavarsányi polgármesteri hivatal mellékhelyiségében hétfőn délben. A mellékhelyiségben elektromos tűz keletkezett, emiatt az épület füsttel telítődött. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, az épületet átszellőztették, majd átvizsgálták. A tűz keletkezésekor az épületben húsz ember tartózkodott, akik időben elhagyták az ingatlant, majd az átszellőztetést követően visszatérhettek az irodáikba. 

Száraz fű, gaz, vágási hulladék kapott lángra hétfőn délután Nagykátán, a Faiskola utca közelében. A tűz kettő hektáron égett, további területeket veszélyeztetve. A nagykátai hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését, eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a leégett területet. (Fotó: Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Szigetcsép közelében. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Nyárfaerdő aljnövényzete kapott lángra hétfőn délután Cegléd külterületén. A tűz gyorsan és nagy területen terjedt, tanyákat veszélyeztetett. A ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a leégett nyolc hektáros területet.