Személyautó égett az M7-es autópályán Martonvásár közelében

2024. május 13. 11:04

Embert gázolt egy menetrend szerint közlekedő személyvonat Vácon, kigyulladt egy személyautó Martonvásár közelében, két személygépkocsi ütközött össze Törökbálint közelében, megpördült, majd árokba csapódott egy személygépkocsi Ercsi közelében, letért az úttestről, majd árokba borult egy személygépkocsi Szentmártonkáta közelében

Embert gázolt egy menetrend szerint közlekedő személyvonat vasárnap hajnalban Vácon, a Császárkörte utcában. Az elgázolt ember a helyszínen meghalt. A váci hivatásos tűzoltók segédkeztek a társszerveknek a helyszín megközelítésében, illetve a felszerelések felhozatalában, majd átvizsgálták és biztosították a helyszínt. 

Kigyulladt egy személyautó vasárnap reggel az M7-es autópálya 28-as kilométerénél Martonvásár közelében. Az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók a jármű eloltását követően hőkamera segítségével átvizsgálták a gépkocsit. (Fotó: Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya 15-ös kilométerszelvényénél vasárnap délelőtt Törökbálint közelében. A járművekben összesen öt ember utazott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították majd átvizsgálták a gépkocsikat. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Megpördült, majd árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Ercsi közelében. A gépjárműben kettő ember utazott. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járművet. 

Letért az úttestről, majd árokba borult egy személygépkocsi vasárnap este a 31-es főút 59-es kilométerénél Szentmártonkáta közelében. A járműben egy ember utazott, akit a nagykátai hivatásos tűzoltók kiemeltek az összetört autóból, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadtak, ezt követően áramtalanították és átvizsgálták a gépkocsit.