Faház égett Szentmártonkátán

2024. április 26. 09:36

Két kisbusz és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópályán Pusztavacs közelében, kisteherautó rohant egy kamionba az M5-ös autópályán Újhartyán közelében, egy kisteherautó akadt el Cegléden, a Juharfa utcában, egy közel harminc négyzetméteres faház égett Szentmártonkátán, az Újszőlő dűlőben

Két kisbusz és egy kamion ütközött össze csütörtökön délelőtt az M5-ös autópályán Pusztavacs közelében. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

Kisteherautó rohant egy kamionba csütörtökön délután az M5-ös autópályán Újhartyán közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy kisteherautó akadt el csütörtökön délután Cegléden, a Juharfa utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók kézi erővel és pallók segítségével a tehergépjárművet kihúzták.

Egy közel harminc négyzetméteres faház égett pénteken reggel Szentmártonkátán, az Újszőlő dűlőben. A nagykátai hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével megakadályozták a tűz tovább terjedését, majd eloltották a lángokat.  (Fotó: Nagykáta HTP)