Balesetek Pest Vármegye útjain

2024. április 25. 09:27

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi, Sülysáp közelében, két személygépkocsi ütközött össze Ikladon, a Szabadság úton, árokba hajtott, felborult, majd a kerekein állt meg egy gépkocsi Páty közelében, autóbusznak ütközött egy kamion az M1-es autópálya 21-es kilométerénél, Biatorbágy közelében

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán a kora reggeli órákban a 31-es főút 38-as kilométerénél, Sülysáp közelében. A gépkocsiban négy ember utazott, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. 

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt Ikladon, a Szabadság úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Árokba hajtott, felborult, majd a kerekein állt meg egy gépkocsi szerdán délelőtt Páty közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Autóbusznak ütközött egy kamion szerdán délután az M1-es autópálya 21-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. A buszon huszonkettő ember utazott. Az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a buszt és a kamiont, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Törökbálint Őrs)