Súlyos baleset az M2-es autóúton

2024. április 24. 12:14

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze Vácrátót közelében, személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az M2-es autóúton, kigyulladt egy telephely udvarán lévő kettőszáz tíz négyzetméteres raktár hatvan négyzetméteres műhelye Nagykőrösön.

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Vácrátót közelében. Az összetört motor és a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Vác HTP)

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze kedden délelőtt az M2-es autóút 38-as kilométerénél, Vác közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csapódott, a személygépkocsi vezetője a roncsba szorult. A váci hivatásos és a váci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt, a munkájukat a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az autóút érintett szakaszát lezárták.(fotó: Vác HTP)

Kigyulladt egy telephely udvarán lévő kettőszáz tíz négyzetméteres raktár hatvan négyzetméteres műhelye kedden délután Nagykőrösön, a Zsíros dűlőben. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a műhely már teljes egészében égett, a tűz az épület többi részét is veszélyeztette. A nagykőrösi önkormányzati, és a ceglédi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, több vízsugár segítségével eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a kiégett épületet. A tűzben egy gázpalack felhasadt.(fotó: Cegléd HTP)