Mosókonyha égett egy családi házban Érden

2024. április 22. 12:58

Használat közben lángra kapott egy kerti gázsütő Diósdon, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze a 11-es főúton, tűz keletkezett egy száz négyzetméteres, tetőtér beépítéses családi ház mosókonyhájában Érden.

Használat közben lángra kapott egy kerti gázsütő vasárnap délelőtt Diósdon, a Kavicsos utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tűz oltását kerti slaggal megkezdte, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, a felhevült gázpalackot visszahűtötték, majd átvizsgálták a sütőt és annak környezetét.(fotó: Törökbálint Őrs)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze vasárnap este a 11-es főút 14-es kilométerénél, Budakalász közelében. A járművek forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a motort és a gépkocsit, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres, tetőtér beépítéses családi ház mosókonyhájában hétfőn hajnalban Érden, a Liszt Ferenc utcában. A hat négyzetméteres konyhában bútorok, berendezési tárgyak és textíliák égtek, a lakás füsttel telítődött. A tűz keletkezésekor a házban két felnőtt és két gyermek tartózkodott, egy felnőtt és a két gyermek a ház tetőterében rekedt. Az érdi hivatásos tűzoltók az emeleten rekedt embereket kimenekítették, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták a helyiségeket.(fotó: Érd HTP)