Felborult egy gépkocsi Veresegyházon

2024. április 18. 11:24

Két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, lesodródott az útról és egy közlekedési táblának ütközött egy személyautó Budakalászon, három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, korlátnak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Veresegyház, Fő útján.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Gödöllőn, az Arany János úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról és egy közlekedési táblának ütközött egy személyautó szerdán délelőtt Budakalászon, az Ady Endre utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, önerejéből nem tudta elhagyni az autót. A szentendrei hivatásos tűzoltók kisegítették a sofőrt a gépkocsiból, átvizsgálták, majd kézi erővel visszahelyezték a járművet az úttestre.(fotó: Szentendre HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, Tárnok közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Érd HTP)

Korlátnak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi szerdán délután Veresegyház, Fő útján. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, önerejéből elhagyta az autót. A felborult gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Gödöllő HTP)