Több baleset történt Pest vármegye útjain

2024. április 17. 09:09

Két személyautó ütközött össze Gödön,egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd vízelvezető árokba csapódott az M0-ás autóúton Biatorbágy közelében, egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött Érden, a Budai úton, három személygépkocsi ütközött össze Budaörs közelében

Két személyautó ütközött össze kedden reggel Gödön. Az ütközés következtében egy villanyoszlop sérült. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd vízelvezető árokba csapódott kedden délelőtt az M0-ás autóúton Biatorbágy közelében. Ezzel egy időben egy másik jármű is szalagkorlátnak ütközött ugyanezen a szakaszon. A járművekben összesen három ember utazott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött kedden délután Érden, a Budai úton. Az ütközés következtében a teherautó az oldalára borult. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. 

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután Budaörs közelében. Az ütközés következtében az autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Törökbálint Őrs)