Tűz keletkezett egy családi házban Tárnokon

2024. április 09. 09:51

Lesodródott az útról, és az út menti árokba borult egy személygépjármű Újhartyán közelében, két személygépjármű utoléréses balesetet szenvedett Aszód és Hatvan között., tűz keletkezett egy családi házban Tárnokon

Lesodródott az útról, és az út menti árokba borult egy személygépjármű hétfőn délelőtt az M5-ös autópályán Újhartyán közelében. A gépjárműben egyedül a sofőr utazott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet. 

Két személygépjármű utoléréses balesetet szenvedett hétfőn délelőtt a 3-as főút 47-es kilométerénél, Aszód és Hatvan között. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépjárművet. (Fotó: Aszód Őrs)

Tűz keletkezett egy családi házban hétfőn a déli órákban Tárnokon, a Géza utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület konyhájában volt kisebb lángolás. Az érdi hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését, majd eloltották a tüzet. A tűz eloltását követően hőkamerával átvizsgálták a tűzzel érintett környezetet. (Fotó: Érd HTP)