Hulladék égett Ráckevén

2024. április 02. 13:00

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében Szigetszentmiklóson, felhalmozott hulladék kapott lángra Ráckevén, kigyulladt egy használaton kívüli lakóház Tárnokon.

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében hétfőre virradóra Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépkocsiban utazók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, majd átvizsgálták a járművet.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Felhalmozott hulladék kapott lángra hétfőn délután Ráckevén, a Béke utcában. A tűzoltók kiérkezésekor ötszáz négyzetméteren égett a hulladék. A feltámadó szél miatt a tűz gyorsan terjedt. A kis-szigeti, délegyházi önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a területet.(fotó. Kis-Sziget ÖTE és Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt egy használaton kívüli lakóház keddre virradóra Tárnokon, az Amur utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület már teljes egészében égett. A tüzet az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, majd átszellőztették és átvizsgálták a lakóházat. Az épületben nem tartózkodott senki.(fotó: Érd HTP)