Melléképület és gépkocsik is égtek Budaörsön

2024. március 29. 08:56

Kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres melléképület Budaörsön, kigyulladt egy kettőszáz négyzetmétere családi ház tetőszerkezete Érden, tűz keletkezett egy száztíz négyzetéteres asztalos üzemben Érden.

Kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres melléképület csütörtökön a kora reggeli órákban Budaörsön, az Ibolya utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a melléképület, az alatta kialakított tároló, valamint a szomszédos telken két személyautó már teljes egészében égett. A tárolóban kis traktor és egyéb műszaki cikkek égtek. A helyi önkéntes, a törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, visszahűtötték a felmelegedett fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a leégett tárolót és a kiégett járműveket. A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetmétere családi ház tetőszerkezete csütörtökön a kora esti órákban Érden, a Hargitai utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető több mint a fele égett már, a födém több ponton beszakadt. Az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták a lakóházat, a munkájukat a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz keletkezésekor az épületben egy ember tartózkodott, aki elhagyta az égő ingatlant.(fotó: Érd HTP)

Tűz keletkezett egy száztíz négyzetéteres asztalos üzemben csütörtökön éjszaka Érden, a Burgundi utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az üzemben harminc négyzetméteren égett a tűz. Az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. Az oltás során az egységek a műhelyben egy embert találtak, akit kivittek az udvarra, majd a mentőszolgálat szakemberinek átadták. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.