Kamionok ütköztek össze az 51-es főúton

2024. március 26. 12:34

Három kisteherautó és kettő személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópályán, kettő kamion ütközött össze az 51-es főúton, munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Kiskunlacházán.

Három kisteherautó és kettő személygépkocsi ütközött össze hétfőn a kora reggeli órákban az M3-as autópálya 27-es kilométerénél, Bag közelében. Az öt járműben összesen tizenkettő ember utazott, az egyik összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. Az aszódi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, egy személyautót áramtalanítottak, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.

Kettő kamion ütközött össze hétfőn reggel az 51-es főút 24-es kilométerénél, Taksony közelében. Az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szigetszentmiklós HTP
 

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak hétfőn délután Kiskunlacházán, a Kun utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A ráckevei önkormányzati tűzoltók megtisztították a vezeték környezetét, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei elszorították a vezetéket, ezzel megszűnt a kiáramlás, majd gondoskodtak a végleges javításról.