Súlyos baleset Dabas és Újhartyán között

2024. március 20. 12:18

Két személygépkocsi ütközött össze Dabas és Újhartyán között, kigyulladt egy személyautó Szigethalmon, tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Szentendrén, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Abonyban.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden a kora reggeli órákban Dabas és Újhartyán között. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, a sofőrje a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Dabas HTP)

Kigyulladt egy személyautó kedden délelőtt Szigethalmon, a Gyári úton. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében kedden a kora délutáni órákban Szentendrén, a Hold utcában. A motortérben keletkezett tűz az autó utasterét is veszélyeztette. A szentendrei hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a járművet.(fotó: Szentendre HTP)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután Abonyban, a Mátyás király utca és a Nagykőrösi út kereszteződésében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Cegléd HTP)