Oldalára borult egy személygépkocsi Érden

2024. március 12. 11:34

Lesodródott az útról, villanyoszlopnak csapódott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Érden, tűz keletkezett egy raktárként használt családi ház pincéjében Diósdon, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főúton.

Lesodródott az útról, villanyoszlopnak csapódott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn reggel Érden, a Nyírfa utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Érd HTP)

Tűz keletkezett egy raktárként használt családi ház pincéjében hétfőn délután Diósdon, a Petőfi Sándor utcában. A pincében ruhaneműket, háztartási gépeket és bútorokat tároltak, a tűzoltók kiérkezésekor harminc négyzetméteren égett a tűz. Az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták a helyiségeket.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden a kora reggeli órákban az 51-es főút 47-es kilométerénél, Dömsöd közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, egyiküket a tűzoltók segítették ki az autóból. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)