Baleset az M6-os autópályán Érd közelében

2024. február 15. 09:13

Egy hatvan négyzetméteres családi ház égett Szigetszentmiklóson, három személygépjármű ütközött össze Gödöllőn, egy személygépjármű és egy kamion ütközött össze az M6-os autópályán Érd közelében, mintegy tizenkét négyzetméteres szerszám tároló égett Érden

Egy hatvan négyzetméteres családi ház égett szerdán reggel Szigetszentmiklóson, a Csépi úton. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület már teljes terjedelmében égett. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a tűz eloltását követően átvizsgálták és átszellőztették az ingatlant. 

Három személygépjármű ütközött össze szerdán délelőtt Gödöllőn. A járművekben összesen három ember utazott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a gépkocsikat. (Fotó: Gödöllő HTP)

 Egy személygépjármű és egy kamion ütközött össze szerdán délután az M6-os autópályán Érd közelében. Az ütközés következtében az autó az oldalára borult. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították majd átvizsgálták a gépkocsit. (Fotó: Érd HTP)

Mintegy tizenkét négyzetméteres szerszám tároló égett csütörtökön hajnalban Érden, az Esztergályos utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület belseje teljes terjedelmében égett. Az érdi hivatásos tűzoltók a tűz eloltását követően átszellőztették és átvizsgálták a tárolót.