Családi ház tetőszerkezete égett Pócsmegyeren

2024. február 12. 11:06

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Pócsmegyeren, lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi az 5-ös főúton, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Örkényben, két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, személygépkocsik ütköztek össze Szigetszentmiklóson, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Taksonyban, kettő villanyoszlopnak is neki ütközött egy személygépkocsi Dunaharasztiban.

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap a kora reggeli órákban Pócsmegyeren, a Fecske utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tető már teljes egészében égett, a tűz átterjedt az épület mellé épített garázsra is. A szigetmonostori, a leányfalui önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták a kiégett lakóházat. A tűz keletkezésekor a házban nem tartózkodott senki.(fotó: Szentendre HTP)

Lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi vasárnap reggel az 5-ös főút 22-es kilométerénél, Alsónémedi közelében. A gépkocsiban egy felnőtt és egy gyermek utazott. A dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Dabas HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap a kora délutáni órákban Örkényben, a Fő utcában. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A sülysápi, a gyömrői önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakemberei segítségével két embert az egyik összetört autóból kiemeltek, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Nagykáta HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délután Szigetszentmiklóson, a Bevásárló utcában. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Taksonyban, a Szent Mihály utcában. A gépkocsiban kettő felnőtt és kettő gyermek utazott, az oszlop az ütközés erejétől eltört. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kettő villanyoszlopnak is neki ütközött egy személygépkocsi hétfőre virradóra Dunaharasztiban, a Fő út és a Magyar utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik villanyoszlop kitört, a személygépkocsi felborult. A helyi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)