Fának hajtott egy gépkocsi Gödöllő közelében

2024. január 07. 09:53

Lesodródott az útról, árokba csapódott, majd felborult egy személyautó az M4-es autóúton, árokba csapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi az M4-es autóúton, lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Gödöllő közelében, árokba hajtott és felborult egy személyautó a 3-as főúton, kigyulladt egy ötven négyzetméteres fatároló Szigetszentmiklóson.

Lesodródott az útról, árokba csapódott, majd felborult egy személyautó szombaton délelőtt az M4-es autóút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Monor HTP)

Árokba csapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi szombaton délben az M4-es autóút 25-ös kilométerénél. A gépkocsiban három ember utazott, akik önerejükből elhagyták az autót. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Monor HTP)

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi szombaton délután Gödöllő közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Gödöllő HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személyautó szombaton délután a 3-as főút 24es kilométerénél, Kerepes közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres fatároló szombaton délután Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tároló már teljes egészében égett, a tűz átterjedt kettő szomszédos házra is. A délegyházi, a kis-szigeti önkéntes, a szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat és átvizsgálták mindkét épületet. A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)