Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Biatorbágyon

2023. november 14. 09:04

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Biatorbágyon, három személygépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet az M7-es autópályán, Törökbálint közelében, egy körülbelül harminc négyzetméteres, fából és ponyvából készített bódé teteje égett Szigetszentmiklóson, a Híradó utcában, egy nyolcvan négyzetméteres, kétszintes, tárolásra használt épület égett teljes terjedelmében Pilis tanyasi külterületén, egy körülbelül negyven négyzetméteres, fából készült melléképület égett Vácszentlászlón, a Tavasz utcában

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete hétfő délelőtt Biatorbágyon, a Töhötöm utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már harminc négyzetméteren égett. Az érdi és a törökbálinti hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók a tűz eloltását követően átvizsgálták, majd átszellőztették az ingatlant. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Három személygépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet hétfőn délelőtt az M7-es autópályán, Törökbálint közelében. A gépjárművekben összesen öt ember utazott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Egy körülbelül harminc négyzetméteres, fából és ponyvából készített bódé teteje égett hétfőn délelőtt Szigetszentmiklóson, a Híradó utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók eloltották a tüzet. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az építményt. (Fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Egy nyolcvan négyzetméteres, kétszintes, tárolásra használt épület égett teljes terjedelmében hétfőn délelőtt Pilis tanyasi külterületén. A tűzoltók két hegesztő készüléket kivittek az épületből, ezzel egyidejűleg megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a közelben lévő százhúsz négyzetméteres csarnokra. A monori és a ceglédi hivatásos tűzoltók a tűz eloltását követően átvizsgálták az épületet. (Fotó: Monor HTP)

Egy körülbelül negyven négyzetméteres, fából készült melléképület égett hétfőn éjszaka Vácszentlászlón, a Tavasz utcában. A gödöllői hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését, majd eloltották a tüzet, az utómunkálatok során pedig átvizsgálták a leégett melléképületet. (Fotó: Gödöllő HTP)