Kigyulladt egy könnyűszerkezetes, nyitott kocsibeálló a benne parkoló autóval együtt Gödöllőn

2023. november 10. 09:56

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes, nyitott kocsibeálló a benne parkoló autóval együtt Gödöllőn, kettétört egy harminc méter magas fa törzse, majd villanyvezetékre és kerítésre dőlt Monorierdőn

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, könnyűszerkezetes, nyitott kocsibeálló a benne parkoló autóval együtt csütörtökön reggel Gödöllőn, a Peres utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a beálló és a gépkocsi már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a szomszéd telken lévő tárolóra is. A gödöllői hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet, végezetül visszahűtötték a jármű felhevült fém alkatrészeit. 

Kettétört egy harminc méter magas fa törzse, majd villanyvezetékre és kerítésre dőlt csütörtökön éjszaka Monorierdőn, a Rózsa és a Fürdő utca kereszteződésében. A nagy méretű fa megrántotta az alatta húzódó felsővezetéket, emiatt több villanyoszlop eltört. A leszakadt vezeték háztetőkre és az úttestre zuhant. A feszültségmentesítést követően a monori hivatásos tűzoltók a kidőlt fát összedarabolták, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés idejére az érintett kereszteződést lezárták. A javítás ideje alatt kétezer fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás.