Robbanás Aszódon

2023. október 09. 11:49

Robbanás történt Aszódon, lesodródott az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 47-es kilométerénél, tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres két szintes családi ház felső szintjén Százhalombattán, szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M5-ös autópálya 46-os kilométerénél.

Robbanás történt vasárnap a kora délutáni órákban Aszódon a Falujárók útján, egy két szintes, nyolc lakásos társasház földszinti lakásában. A detonációt követően kisebb tűz keletkezett a lakásban. Az aszódi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, majd biztosították a helyszínt. Az átvizsgálás ideje alatt a tűzoltók a házból tizenöt embert biztonságos helyre kísértek, akik az átvizsgálást követően visszatérhettek a lakásaikba. 

Lesodródott az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután az M5-ös autópálya 47-es kilométerénél, Újhartyán közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Dabas HTP)

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres két szintes családi ház felső szintjén vasárnap délután Százhalombattán, a Csalogány utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetér is. A tüzet az érdi és a törökbálinti hivatásos valamint FER létesítményi tűzoltók a tető megbontását követően eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet.(fotó: Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó hétfőre virradóra az M5-ös autópálya 46-os kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört teherautó forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.