Baleset Kistarcsán

2023. szeptember 18. 12:13

Felborult egy utánfutót vontató kisteherautó az M3-as autópályán, száraz növény és felhalmozott gallyak kaptak lángra Bugyi településen, két személygépkocsi ütközött össze Kistarcsán, túrázás közben megsérült egy ember Pilisszentlászlón, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tápióbicskén.

Felborult egy utánfutót vontató kisteherautó vasárnap a kora reggeli órákban az M3-as autópálya 25-ös kilométerénél, Mogyoród közelében. Az utánfutón építési anyagot, bútorokat szállítottak, amik szétszóródtak az úttesten. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. 

Száraz növény és felhalmozott gallyak kaptak lángra vasárnap délután Bugyi településen, a Vasvári Pál utca közelében. A tűz gyorsan terjedt, a közeli erdőt veszélyeztette. A lángokat a délegyházi önkéntes, a szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a leégett hatszáz négyzetméteres területet.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Kistarcsán, a Thököly úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gödöllő HTP)

Túrázás közben megsérült egy ember vasárnap délután Pilisszentlászlón, a Honvéd utca közelében. Kiránduló önerejéből a hegyről lejutni nem tudott, a lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A visegrádi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók a helyszíni ellátást követően, hordágyon, terepjáró segítségével a sérült embert a hegyről lehozták, a mentőszolgálat szakembereinek átadták.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Tápióbicskén, a Nagykátai úton. Az ütközés következtében az oszlop kitört. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykáta HTP)