Személygépkocsik ütköztek Törökbálint közelében

2023. szeptember 15. 10:48

Egy nagy méretű fa az úttestre dőlt Kocsér közelében, munkagép gázvezetékbe vágott Diósdon, személygépkocsik ütköztek Pomáz közelében, kigyulladt egy terményszárítóban lévő napraforgó Dabason, baleset az M0-ás autóúton Törökbálint közelében

Egy nagy méretű fa az úttestre dőlt csütörtökön délelőtt Kocsér közelében. Az úttesten közlekedő személyautó sofőrje, az ütközés elkerülése érdekében a kormányt elrántotta és az árokba sodródott. A gépjárműben egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta a gépkocsit. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát összedarabolták, a személygépjárművet áramtalanították és átvizsgálták, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Nagykőrös ÖTP)

Munkagép árokásás közben gázvezetékbe vágott csütörtökön délelőtt Diósdon, a Szabadság utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A törökbálinti hivatásos tűzoltók lezárták a gázvezeték környezetét, összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön a kora délutáni órákban Pomáz közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy terményszárítóban lévő napraforgó csütörtökön délután Dabason, a Béke utcában, egy telephely udvarán. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a lánggal égést megszüntették, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A dabasi hivatásos tűzoltók a termény leengedésével a még izzó részeket eloltották, majd átvizsgálták a terményszárítót.  (Fotó: Dabas HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön délután az M0-ás autóút 7-es kilométerénél, Törökbálint közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Törökbálint Őrs)