Tíz nagy méretű körbála kapott lángra Valkón

2023. szeptember 13. 09:13

Tíz nagy méretű körbála kapott lángra Valkón, személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze Áporkán, megrogyott egy vályogfalazatú ház főfala Szentmártonkátán, kamion és egy tréleres kisteherautó ütközött össze Dabas közelében, öt méter mély csatornába esett egy kiskutya Valkón

Személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze kedden Áporkán, az 51-es főút és a Szabadság telep út kereszteződésében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Ráckeve ÖTP)

Megrogyott egy vályogfalazatú ház főfala kedden a kora délutáni órákban Szentmártonkátán, a Dózsa György úton. Az épületben egy ember tartózkodott, aki a házban rekedt. A nagykátai hivatásos tűzoltók ablakon keresztül az idős embert kimenekítették, majd átvizsgálták az épületet. A kimentett ember nem szenvedett sérüléseket, az elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik. (Fotó: Nagykáta HTP)

Kamion és egy tréleres kisteherautó ütközött össze kedden délután az 5-ös főút 44-es kilométerénél, Dabas közelében. Az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Dabas HTP)

Öt méter mély csatornába esett egy kiskutya kedden délután Valkón, az Ady Endre utcában. A kutya önerejéből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel felhozták a kutyát, sérülések nélkül átadták a gazdájának. (Fotó: Gödöllő HTP)

Tíz nagy méretű körbála kapott lángra kedden a kora esti órákban Valkón, a Dányi úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a még ki nem gyulladt bálák mentését. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet. (Fotó: Gödöllő HTP)