Gépkocsi tüzek a vármegyében

2023. szeptember 12. 11:55

Kigyulladt egy személygépkocsi Biatorbágyon, száraz növényzet kapott lángra Szentlőrinckátán, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópályán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson, két személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóúton, tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres hétvégi Szigetcsépen, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Ócsa közelében.

Kigyulladt egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Biatorbágyon, a Nagy utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a gépkocsi már teljes egészében égett. A tűzet a helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket vissza hűtötték, majd átvizsgálták a kiégett autót.(fotó: Törökbálint Őrs és Biatorbágy ÖTE)

Száraz növényzet kapott lángra hétfőn a kora délutáni órákban Szentlőrinckátán, a Kossuth Lajos utcában. A tűz gyorsan terjedt, lakóházakat veszélyeztetve. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett hatezer négyzetméteres területet.(fotó: Nagykáta HTP)

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi hétfőn délután az M7-es autópálya 21-es kilométerénél, Érd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Érd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután Szigetszentmiklóson, a Gyári úton. Az ütközés következtében az oszlop kitört, forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az M4-es autóút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres hétvégi házban hétfőn délután Szigetcsépen, a Barátság útján. A tűzoltók kiérkezésekor a tetőtér és a ház padlása részben égett. A tüzet a kis-szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn éjjel Ócsa közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Dabas HTP)