Baleset Újszilvás közelében

2023. július 21. 11:17

Két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Újszilvás közelében, személygépkocsik ütköztek össze Vácon, több ezer szalmabála ég csütörtök hajnal óta Újszilvás külterületén.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel a 31-es főút 31-es kilométerénél, Maglód közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Monor HTP)

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Újszilvás közelében. Az ütközés következtében a személyautó az árokba borult. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Cegléd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön délután Vácon, a Budapesti főúton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Vác HTP)

Több ezer szalmabála ég csütörtök hajnal óta Újszilvás külterületén. A tűz egy erdőt, illetve további szalmabálákat veszélyeztet. A helyi önkéntes és a ceglédi hivatásos tűzoltók folyamatos váltás mellett felügyelik az égő bálákat, megakadályozzák a tűz továbbterjedését, majd gondoskodnak a végleges oltásról. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítik.(fotó: Cegléd HTP)