Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe Szentendrén

2023. május 31. 11:13

Két személygépkocsi ütközött össze Nagykátán, négy méter mély kútaknába esett egy idősebb, kis termetű kutya Inárcson, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 2-es főút 42-es kilométerénél, villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe Szentendrén, három személygépkocsi ütközött össze Ráckeresztúr közelében.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden a kora reggeli órákban Nagykátán, az István király úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba hajtott, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Négy méter mély kútaknába esett egy idősebb, kis termetű kutya kedden délben Inárcson, a Széchenyi István úton, egy családi ház udvarán. A megrémült négylábú önerejéből nem tudott kijutni az aknából. A dabasi hivatásos tűzoltók kézi erővel a kutyát a mélységből felhozták, a gazdájának átadták, aki állatorvost hívott a helyszínre.(fotó: Dabas HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután a 2-es főút 42-es kilométerénél, Vác közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe kedden délután Szentendrén, a Szüret utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tető már húsz négyzetméteren égett. A tüzet a szentendrei és a leányfalui önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet.(Szentendre ÖTE)

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután Ráckeresztúr közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.