Motorkerékpár és autó ütközött össze Alsónémedinél

2023. május 26. 09:11

Összeütközött egy motoros és egy személyautó az 5-ös főúton Alsónémedinél, két autó ütközött össze Bag térségében, három gépkocsi ütközött össze Tárnokon, egész éjjel hordták a földet a hulladékra a ceglédi hulladéklerakóban.

Összeütközött két gépkocsi a 3-as főút 40-es kilométerszelvényénél, Bag térségében, csütörtökön délben. Az aszódi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze az 5-ös főút 21-es kilométerszelvényénél, Alsónémedi térségében, csütörtökön kora délután. A dabasi hivatásos és az ócsai önkéntes tűzoltók áramtalanították a személyautót és közreműködtek a társhatóságokkal a mentés során. (fotó: Dabas HTP)

Három gépkocsi ütközött össze Tárnokon, a Sóskúti út elején, csütörtökön késő délután. Az érdi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították az egyik autót és megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés az eset során nem történt

Egész éjjel hordták a földet, hogy betakarják a tűzzel érintett területet a Cegléd külterületén található hulladéklerakóban, ahol ezerötszáz-kétezer négyzetméteren kapott lángra a hulladék szerdán késő délután. Tegnap este és éjszaka a ceglédi, a nagykátai és a szolnoki hivatásos egységek dolgoztak a lángok, és a beizzások elfojtásán, így ma reggelre már csak a terület mintegy harminc százalékán tapasztalnak tüzet. Pénteken a ceglédi hivatásos tűzoltók két egysége figyeli a területet, és amennyiben szükséges oltással beavatkoznak. (fotó: Pest KMSZ)