Kigyulladt egy motorkerékpár és egy gépkocsi Szigetszentmiklóson

2023. április 12. 12:08

Két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán, négy személygépkocsi ütközött össze Taksonyban, kigyulladt egy motorkerékpár Szigetszentmiklóson, tűz keletkezett egy tízemeletes lakóház nyolcadik emeleti erkélyén Vácott.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden a kora délutáni órákban az M7-es autópálya 26-os kilométerénél, Tárnok közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Négy személygépkocsi ütközött össze kedden délután Taksonyban, a Csermely utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy motorkerékpár kedden délután Szigetszentmiklóson, a Vénusz utcában. A tűz átterjedt egy gépkocsi elejére is, a tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a járműveket.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Tűz keletkezett egy tízemeletes lakóház nyolcadik emeleti erkélyén kedden délután Vácott, a Vám utcában. A tűz átterjedt az alatta lévő szint beépített erkélyére. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az érintett lakásokat.