Kigyulladt egy autó az M6-oson

2023. március 24. 09:38

Személyautó égett teljes terjedelmében a 6-os főúton Érden, három autó ütközött össze Szentendrén, tűz volt Veresegyházon a Margita utcában, háromszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Cegléden, akácos aljnövényzete égett Alsónémediben.

Három személygépkocsi  karambolozott csütörtökön reggel Szentendrén, a Hold utcában. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett Veresegyházon a Margita utcában, ahol egy hetven négyzetméteres családi ház terasza és tetőszerkezete kapott lángra csütörtökön délelőtt. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd utómunkálatokat végeztek. Az épületben egy ember lakott, az ő lakhatása rokonoknál megoldott. Személyi sérülés nem történt. (fotó: Gödöllő HTP)

Háromszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet és a nádas Cegléden, a Szolnoki út mellett. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. (fotó: Cegléd HTP)

Akácos aljnövényzete égett Alsónémediben, mintegy nyolcszáz négyzetméteren, csütörtökön kora délután. A dabasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték. 

Menet közben gyulladt ki egy személyautó Érden a 6-os főúton csütörtökön kora este. Az autó teljes terjedelmében égett mire az érdi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek. A tüzet két vízsugár majd két habosított sugár segítségével oltották el, és hűtötték vissza a felhevült alkatrészeket. Személyi sérülés nem történt. (fotó: Érd HTP)