Kukásautóban szállított hulladék kapott lángra Budakalászon

2023. március 23. 10:58

Kigyulladt a kukásautóban szállított hulladék Budakalászon, kettő gépkocsi ütközött össze az 51-es főúton, két személygépkocsi ütközött össze Érden.

Kigyulladt a kukásautóban szállított hulladék szerdán délelőtt Budakalászon, a Damjanich utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az autó kezelője a hulladékot a teherautóból kiürítette, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A szentendrei hivatásos tűzoltók az égő, izzó hulladékot eloltották, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szentendre HTP)

Kettő gépkocsi ütközött össze szerdán délután az 51-es főút 22-es kilométerénél, Taksony közelében. Az ütközés következtében az egyik autó motorterében tűz keletkezett, amit a helyszínen tartózkodók eloltottak, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Érden, a Burkoló és a Fuvaros utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó villanyoszlopnak csapódott, ami eltört, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.