Családi ház tetőzete égett Nagykőrösön

2023. március 20. 11:35

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi a 31-es főúton, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Nagykőrösön, menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Taksony közelében.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap reggel a 31-es főút 32-es kilométerénél, Maglódon. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap délelőtt Nagykőrösön, a Tárogató utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a ház tetőszerkezete már teljes egészében égett. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A ház lakhatatlanná vált, az ott élő egy ember rokonokhoz költözött.(fotó: Cegléd HTP)

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap este Taksony közelében. Az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.