Raklap üzem égett Monorierdőn

2023. március 19. 09:28

Raklap üzem égett Monorierdőn, utánfutót vontató személygépkocsi és egy másik személyautó ütközött össze az M7-es autópályán, szalagkorlátnak ütközött és felborult egy tejet szállító kamion a M4-es autóúton, lesodródott az útról, árokba, fák közé hajtott és felborult egy személygépkocsi Taksony közelében, kigyulladt egy személygépkocsi Üllőn, kigyulladt egy erdő aljnövényzete Pilisszentlászló határában.

Szombatra virradóra sikerült véglegesen eloltani a tüzet, amely még pénteken délután keletkezett Monorierdőn, a Monori úton, egy raklapgyártó cég telephelyén. A tűzoltók kiérkezésekor több száz raklap és három csarnok égett már, a tűz további épületeket veszélyeztetett. A legnagyobb riasztási fokozatban több mint hatvan hivatásos és számos önkéntes tűzoltók, tizenkettő vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a kiégett épületeket. A tűzoltás ideje alatt lezárták a 4-es főutat, valamint a szünetelt a vasúti forgalom is. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: PVMKI)

Utánfutót vontató személygépkocsi és egy másik személyautó ütközött össze szombaton a kora reggeli órákban az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében. Az összetört gépkocsik és az utánfutóról lehulló faanyag forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Törökbálint Őrs)

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy tejet szállító kamion szombaton délelőtt a M4-es autóút 86-os kilométerénél, Abony közelében. A teherautó egy személyautónak is neki ütközött, a felborult szerelvény és a kifolyt tej forgalmi akadályt okozott. A borulás következtében a gépkocsivezető a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók speciális tűzoltóeszközzel a tehergépkocsi fülkéjét megemelték, a sofőrt a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Cegléd HTP)

Lesodródott az útról, árokba, fák közé hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután Taksony közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók rögzítették, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton délután Üllőn, a Pesti úton, egy benzinkút mellett. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a tűz oltását. A lángokat a helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Monor HTP)

Kigyulladt egy erdő aljnövényzete szombaton délután Pilisszentlászló határában. A tűz egy hektáron égett, további területeket veszélyeztetve. A lángokat a visegrádi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett aljnövényzetet.(fotó: Szentendre HTP)