Súlyos baleset a 4-es főúton

2023. március 13. 10:54

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi Bugyi közelében, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres építmény Dabason, három személygépkocsi ütközött össze a 4-es főúton, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, három személygépkocsi ütközött össze Gödön.

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Bugyi közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a roncsba szorult embert kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. 

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres építmény vasárnap reggel Dabason, a Füves utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület már teljes egészében égett, a tűzben egy gázpalack felrobbant. A lángokat a dabasi és a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületet. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: Dabas HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap este a 4-es főút 32-es kilométerénél, Monor közelében. Az ütközés következtében két ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az üllői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók a két beszorult embert a roncsból feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a munkájukat a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Monor HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap este az M5-ös autópálya 45-ös kilométerénél, Újhartyán közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből, elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap este Gödön, a Pesti úton. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Vác HTP)