Családi házban keletkezett tűz Tápióságon

2023. február 01. 12:02

Megcsúszott az úton, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Tóalmás közelében, villanyoszlopnak ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi Maglódon, tűz keletkezett egy száz négyzetméteres családi ház egy helyiségében Tápióságon.

Megcsúszott az úton, majd az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel Tóalmás közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykáta HTP)

Villanyoszlopnak ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel Maglódon, a Wodiáner utcában. Az oldalára borult autó a szemből érkező gépkocsinak is neki csúszott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket.

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres családi ház egy helyiségében kedden este Tápióságon, a Rákóczi utcában. A szobában berendezési tárgyak égtek, a tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a ház tetőszerkezetére is. A lángokat tápiószecsői önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A ház ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élő három ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: Nagykáta HTP)