Kigyulladt egy épület Tóalmáson

2023. január 29. 09:57

Árokba hajtott egy tréleres teherautó Érden, kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakatlan épület Tóalmáson, kigyulladt egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy családi házzal egybeépített kazánház Gyálon.

Árokba hajtott egy tréleres teherautó szombaton délután Érden, az Ercsi úton. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, akit a tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen emeltek ki a fülkéből. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Érd HTP)

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakatlan épület szombaton délután Tóalmáson, az Arany János utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a kiégett épületet.(fotó: Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton délután Szigetszentmiklóson, a Boglya utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az autó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített kazánház szombaton a kora esti órákban Gyálon, a Mátyás király utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület már teljes egészében égett, a tűz részben átterjedt a főépület tetőszerkezetére is. A tüzet a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületeket.(fotó: Gyál ÖTE)