Hat gépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán

2023. január 24. 09:44

Összeütközött hat személyautó hétfőn reggel az M7-es autópályán Törökbálint térségében, két autó és egy nyerges vontató ütközött össze az M1-esen, macskát mentettek a monori tűzoltók, egy ötven négyzetméteres ház egyik helyisége égett Cegléden.

Összeütközött hat gépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Törökbálint térségében, a 14. kilométernél, hétfőn reggel. A műszaki mentést végző törökbálinti hivatásos tűzoltók három járművet áramtalanítottak. (fotó: Törökbálint Őrs)

Hétfőn reggel két személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze az M1-es autópálya 17-es kilométerénél Biatorbágy térségében, a főváros felé vezető oldalon. A műszaki mentést a törökbálinti hivatásos tűzoltók végezték, a baleset során személyi sérülés nem történt. 

Kismacskát mentettek ki egy kútból a monori hivatásos tűzoltók Mendén, a József Attila utcában. A bajba jutott cicát egy kosár és kötél segítségével a kútból felhúzták. (fotó: Monor HTP)

Teljes terjedelmében égett egy ötven négyzetméteres épület egyik, kilenc négyzetméteres helyisége Cegléd külterületén, az Ugyer dűlőben, hétfőn este. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugárral, rövid idő alatt megfékezték, majd utómunkálatokat végeztek. Személyi sérülés a tűzeset során nem történt. (fotó: Cegléd HTP)