Műszaki mentés az M3-as autópályán

2023. január 18. 12:59

Sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy kamion az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, lesodródott az útról, megpördült, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi Csobánka és Pilisvörösvár között, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Dunavarsány közelében.

Sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy kamion kedden a kora reggeli órákban az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében a teherautó a betonkorláton fennakadt és az úttesten keresztbe fordult. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kamiont tűzoltódaru és egy kamionmentő cég darujával a betonkorlátról leemelték, az úttestre visszahelyezték, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták, így jelentős torlódás alakult ki.(fotó: Gödöllő HTP és KMSZ)

Lesodródott az útról, megpördült, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi kedden reggel Csobánka és Pilisvörösvár között. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Dunavarsány közelében. Az ütközés következtében a teherautó vontatmánya leszakadt, forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)