Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében az M3-as autópályán

2022. november 25. 12:26

Lesodródott az útról, szántóföldre hajtott és felborult egy személygépkocsi Kóka és Zsámbok között, bejelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Gyömrőn, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pomázon, két személygépkocsi ütközött össze Törtelen, kukák kaptak lángra Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázs tetőszerkezete Szigetszentmiklóson, tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében az M3-as autópályán.

Lesodródott az útról, szántóföldre hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Kóka és Zsámbok között. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A kókai önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet. Az autóban utazó két ember közül egy súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Bejelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő csütörtökön délelőtt Gyömrőn, a Pázmány utcában. A monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek az épületben, a mérések nem mutatták ki a mérgező gáz jelenlétét. A készülék adatait kiolvasva azonban a korábbi jelzés valósnak bizonyult, így a tűzoltók a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A házban életvitelszerűen három felnőtt és négy gyermek lakott, az ideiglenes elhelyezésükről az önkormányzat gondoskodott.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön a kora délutáni órákban Pomázon, a Mártírok útján. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A pomázi önkormányzati tűzoltók hevederek segítségével rögzítették az eltört oszlopot, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. Az autóban két ember utazott, mindketten súlyos sérüléseket szenvedett.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Törtelen, a Jászkarajenői úton. Mindkét autóban egyedül a sofőrök utaztak, mindketten önerejükből, könnyebb sérülésekkel elhagyták az autókat. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kukák kaptak lángra csütörtökön délután Szigetszentmiklóson, a Tebe soron, egy épület kukatárolójában. A tűz következtében a tárolóban lévő gázóra megolvadt, a kiáramló gáz lángra kapott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók vízsugarak segítségével biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig, valamint megakadályozták a tűz továbbterjedését. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták, majd elzárták a vezetéket, ezt követően a tűzoltók eloltották a lángokat. 

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázs tetőszerkezete csütörtökön este Szigetszentmiklóson, a Bányató úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tető fele már lángokban állt. A tüzet a délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében csütörtökön este az M3-as autópálya 24-es kilométerénél, egy benzinkút parkolójában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók porral oltókkal megkezdték a tűz oltását, így megakadályozták a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)