Felhalmozott fahulladék kapott lángra Szentendrén

2022. november 22. 10:54

Árokba hajtott egy személygépkocsi Gombán, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház pincéjében Pilisen, kigyulladt egy lakott iker hétvégi ház Tápiószentmártonban, felhalmozott fahulladék kapott lángra Szentendrén.

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn délután Gombán, a Bényei úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót, az összetört személygépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház pincéjében hétfőn este Pilisen, a Bem utcában. A tizenkét négyzetméteres helyiségben felhalmozott tűzifa és egyéb hulladék kapott lángra, a pince füsttel telítődött. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók eloltották, a pincét átszellőztették és átvizsgálták. A tűz az épület lakrészére nem terjedt át.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy lakott iker hétvégi ház keddre virradóra Tápiószentmártonban, a Harkály utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a ház egyik fele teljes egészében égett, a tűz veszélyeztette az épület másik felét is. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületet. A tűz keletkezésekor a házban két ember tartózkodott, ők időben elhagyták az égő ingatlant. A ház lakott része teljesen kiégett, az élők ideiglenesen a szomszédokhoz költöztek.

Felhalmozott fahulladék kapott lángra keddre virradóra Szentendrén, az Ipar utcában. A százötven köbméternyi égő hulladék tüze egy épületet veszélyeztetett. A lángokat a szentendrei hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a területet. A tűzoltók munkáját egy munkagép is segítette.(fotó: PMKI Szentendre HTP)