Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén

2022. november 21. 12:01

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület Áporkán, két személygépkocsi ütközött össze Ráckeve határában, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Őrbottyánban, kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Kismaroson, három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 14-es kilométerénél, benzines áramfejlesztő okozott gondot Nagykőrös külterületén.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület vasárnap reggel Áporkán, a Béke utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a melléképület már teljes egészében égett. A tüzet a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Ráckeve határában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Szentendrén, a Szél utca és a Cseresznyés út kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop kitört, forgalmi akadályt okozott, a gépkocsi sofőrje a roncsba szorult. A szentendrei hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap a kora délutáni órákban Őrbottyánban, a Rákóczi Ferenc utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló vasárnap délután Kismaroson, az Irtás utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a melléképület már teljes egészében égett. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet.

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután az M7-es autópálya 14-es kilométerénél, Törökbálint közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Benzines áramfejlesztő okozott gondot vasárnap délután Nagykőrös külterületén, egy kisebb épületben. A tíz négyzetméteres ház pincéjében működtetett áramfejlesztő kipufogógáza az épület egy helyiségét elárasztotta. A házban két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik mérgezést szenvedtek. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók áramfejlesztő üzemeltetése közben rövid időn belül magas értékben kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a házat, majd biztosították a helyszínt.