Emelőkosaras jármű és két személyautó ütközött össze Gödöllőn

2022. november 16. 09:11

Két autó és egy emelőkosaras jármű volt érintett abban a balesetben ami Gödöllő belterületén történt kedden, szalagkorlátnak ütközött egy autó Visegrádnál, tetejére borult egy személyautó Vác térségében, árokba borult egy személygépjármű Tápiószentmártonban.

Két személyautó és egy emelőkosaras jármű ütközött össze a 3-as főút 27-es kilométerénél, Gödöllő belterületén, kedden délelőtt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. (fotó: Gödöllő HTP)

Megcsúszott az úton, majd a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 11-es főúton, Visegrád térségében, kedden kora délután. A balesethez a szentendrei hivatásos és a visegrádi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. Az érintett útszakaszon a mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

Tetejére borult egy személygépkocsi a 2-es főút 41-es kilométerénél, Vác térségében kedden este. A balesethez műszaki mentés céljából a váci hivatásos tűzoltók vonultak, akik az autót a kerekeire állították. A műszaki mentés és helyszínelés idejére egy sávon haladt a forgalom.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult kedden késő este egy személygépkocsi Tápiószentmártonban, a Széchenyi István úton. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.