Motorkerékpáros és személyautó ütközött Budaörsön

2022. november 15. 08:57

Összeütközött egy motorkerékpár egy személyautóval Budaörsön, teherautó ütközött két autóval Tárnokon, bejelzett a szén-monoxid-érzékelő Verőcén, kamion és két személyautó ütközött össze az M3-ason, két személyautó ütközött össze az 510-es főúton.

Teherautó ütközött össze két személygépkocsival Tárnok és Érd határán, a Sóskúti út és a Vadlúd utca kereszteződésénél, hétfőn délelőtt. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és megszüntették a forgalmi akadályt. Az érintett útszakaszon a mentés idejére forgalomkorlátozás volt érvényben. A járművekben összesen öten utaztak, közülük ketten sérültek meg. 

Egy nyílt égésterű kazán mellé helyezett szén-monoxid-érzékelő jelzett be Verőcén, a József Attila utcában. A váci hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a helyiségben és kimutatták a mérges gáz jelenlétét. A mentőszolgálat munkatársai a háromtagú családot megfigyelésre kórházba szállították. A helyszínre érkező gázszolgáltató munkatársai a készüléket leplombálták. 

Motorkerékpáros és személyautó ütközött össze Budaörsön a Kamaraerdei úton hétfőn reggel. A motor az ütközés következtében az autó alá került, a vezetője pedig megsérült. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadályt megszüntették. (fotó: PMKI Érd HTP Törökbálint Őrs)

Összeütközött egy kamion és két személygépkocsi az M3-as autópálya gödöllői szakaszán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 28-as kilométer közelében hétfőn kora délután. A balesetnél a gödöllői hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a személyautókat, és megszüntette a forgalmi akadályt. Az érintett útszakaszon a leállósávban haladtak a járművek, ezért nagy torlódás alakult ki. Személyi sérülés a baleset során nem történt. 

Összeütközött két személygépkocsi az 510-es főúton, Taksonynál, a 24-es kilométer közelében hétfőn kora este. A balesetnél a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket, majd mindkét autót levontatta az útról. Személyi sérülés nem történt.