Két személygépkocsi ütközött össze Cegléd közelében

2022. október 04. 12:38

Szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy kamion az 51-es főút 47-es kilométerénél, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Bugyi és Taksony települések között, személygépkocsi és egy zárt kisteherautó ütközött össze Cegléd és Tápiószentmárton között, nyolc méteres faág szakadt egy parkoló autóra Abonyban.

Szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy kamion hétfőn délelőtt az 51-es főút 47-es kilométerénél, Dömsöd közelében. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta a kamiont. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Bugyi és Taksony települések között. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje nem tudta elhagyni az autót, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a személyautó ajtaját kifeszítették, a benne utazó egy embert a mentősök segítségével kiemelték, majd áramtalanították a roncsokat.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Személygépkocsi és egy zárt kisteherautó ütközött össze hétfőn a kora délutáni órákban Cegléd és Tápiószentmárton között. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten a roncsba szorultak. A ceglédi hivatásos tűzoltók a két beszorult embert a mentősök segítségével az autóból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Nyolc méteres faág szakadt egy parkoló autóra hétfőn délután Abonyban, a Kossuth Lajos téren. Az autóban nem tartózkodott senki. A ceglédi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével darabolták össze a fát, majd vizsgálták át a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)