Egy garázsban keletkezett tűz Érden

2022. szeptember 26. 09:40

Egy családi házzal egybeépített garázsban keletkezett tűz Érden, szakadékba tolatott egy autós Zebegényben, berendezési tárgyak, ruhaneműk égtek Tatárszentgyörgyön, három autó ütközött össze Budaörsön, kisteherautó és személyautó ütközött össze az 51-es főúton, az 5-ös főúton Dunaharasztinál összeütközött egy autó meg egy busz.

Öt méteres szakadékba tolatott egy személyautó a Pest megyei Zebegényben, a Pozsonyi utcában, szombaton este. A gépjármű vezetője az autóból kiszállt, azonban önerejéből nem tudott a meredek oldalfalon feljutni. A váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltók, a mentőszolgálattal közösen, kötél és speciális hordágy segítségével, a férfit felhozták a szakadékból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Ezután a rajok stabilizálták és áramtalanították a járművet. 

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített harminc négyzetméteres garázs Érden, a Zengő utcában, vasárnap dél előtt. Az érdi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem volt, az egységek átszellőztették a füsttel telítődött épületrészt. A lángok a lakóépületre nem terjedtek át. (fotó: Érd HTP)

Berendezési tárgyak, ruhaneműk égtek egy családi ház egyik szobájában Tatárszentgyörgyön, a Vörösmarty utcában, vasárnap kora délután.  A tűzesethez a dabasi hivatásos tűzoltók vonultak, akik előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat, és utómunkálatokat végeztek. (fotó: Dabas HTP)

Összeütközött három személygépkocsi Budaörsön, a Légimentő utcában vasárnap délután. Az esethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőkkel közösen kiemelték az egyik autó utasát. A balesetben heten voltak érintettek, közülük ketten sérültek meg. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínen rendőri irányítás mellett, félpályán haladt a forgalom.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 51-es főút 31-es kilométerénél, Majosháza térségében vasárnap délután. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Vasárnap délután az 5-ös főúton Dunaharasztinál, összeütközött egy személyautó és egy busz, majd mindkét jármű az árokba hajtott. A gépkocsiban egy, a buszon pedig a sofőrrel együtt tíz ember utazott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A busz utasai a megállóban várták meg a következő buszjáratot.