Két baleset is történt Cegléden

2022. szeptember 22. 13:26

Személyautó és egy kisbusz ütközött össze az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Kocsér közelében, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Nagybörzsöny közelében, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Biatorbágy közelében, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, három személygépkocsi ütközött össze Cegléden.

Személyautó és egy kisbusz ütközött össze szerdán délelőtt az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, Pusztavacs közelében. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi szerdán délután Kocsér közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, könnyebb sérülésekkel elhagyta az autót. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délután Nagybörzsöny közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, könnyebb sérülésekkel elhagyta az autót. A vámosmikolai önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délután Biatorbágy közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, könnyebb sérülésekkel elhagyta az autót. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Cegléden, a Sugár utcában. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora esti órákban Cegléden, a 441-es főút és a Kovács dűlő kereszteződésében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)