Tűz keletkezett Veresegyházon egy elektronikai üzlet raktárában

2022. szeptember 20. 12:44

Kigyulladt egy személygépkocsi Pilisen, tűz keletkezett Veresegyházon, kamion, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóúton, két személygépkocsi ütközött össze Érden.

Kigyulladt egy személygépkocsi hétfőre virradóra Pilisen, az Árpád utcában, egy családi ház udvarán. A tűz veszélyeztette az épületet. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett hétfőn reggel Veresegyházon, a Fő úton, egy elektronikai üzlet raktárában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tüzet részben eloltották, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták és átszellőztették a tizenöt négyzetméteres helyiséget, a még izzó részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kamion, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel az M4-es autóút 25-ös kilométerénél, Üllő közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével a roncsból kiszabadították, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Érden, a Vincellér utca és az Ürmös út kereszteződésében. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.